Командир бойовиків ДНР зарізав підлеглого "болгаркою": з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Командир бойовиків ДНР зарізав підлеглого "болгаркою": з'явилися подробиці

Командир бойовиків ДНР зарізав підлеглого "болгаркою": з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Один з ватажків підрозділу бойовиків так званої ДНР зарізав свого підлеглого «болгаркою».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


«У частинах і підрозділах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ збільшується кількість випадків загибелі та травмування особового складу внаслідок порушення військової дисципліни», - сказано в повідомленні.


«Двоє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ вбили свого командира взводу, який вимагав грошову компенсацію, затримавши їх в стані алкогольного сп'яніння», - повідомили в розвідці.


Читайте також:  Бойовики на Донбасі застосували важке озброєння, серед ЗСУ є поранені


Також наголошується, що тривають випадки "насильницькі дії командирів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти щодо до підлеглих».


«Один з командирів взводу зарізав свого підлеглого за допомогою кутової шліфувальної машини "Болгарка", - повідомили в Міноборони.


«З метою уникнення відповідальності і приховування даних фактів командуванням окремого штурмового полку морської піхоти прийнято рішення про оформлення документів про звільнення даних військовослужбовців заднім числом», - написали в ГУР Міноборони України.


Як повідомляв ONLINE.UA,  прихильники бойовиків угруповань ДНР і ЛНР в контексті смерті колишнього ватажка так званої ЛНР Валерія Болотова заговорили про ймовірність його вбивства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?