Командир морпіхів у Маріуполі просить Ілона Маска про допомогу з евакуацією
Категорія
Україна
Дата публікації

Командир морпіхів у Маріуполі просить Ілона Маска про допомогу з евакуацією

Командир морпіхів у Маріуполі просить Ілона Маска про допомогу з евакуацією
Джерело:  online.ua

Командир морпіхів, які захищають Маріуполь, Сергій Волина звернувся до американського бізнесмена та винахідника Ілона Маска та попросив про допомогу в евакуації наших бійців з "Азовсталі".

Джерело: Твіттер-сторінка Сергія Волини

Командир морпіхів закликає Ілона Маска допомогти з евакуацією

Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з "Азовсталі" до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи… Звертаюся до кожної людини планети Земля, допоможіть зробити так, щоб Ілон побачив моє звернення, - написав Сергій Волина.

За словами Волини, Ілон Маск неодноразово доводив, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все, "він ніколи не здається, як і ми".

Як уже згадувалося раніше, 7 травня Сергій Волина зізнався, що захисники Маріуполя опинилися у пекельному реаліті-шоу, за яким спостерігає увесь світ. Наші бійці не здаються та плекають надію, що рішення про їх порятунок буде нарешті прийняте.

Офіційний Київ уже запропонував росіянам обміняти важкопоранених українських військових, які лишаються на "Азовсталі", на полонених військових РФ. Домовленості ще немає. Перемовини з Москвою продовжуються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?