Командир, падаємо: стали відомі останні слова пілотів Ту-154
Категорія
Світ
Дата публікації

Командир, падаємо: стали відомі останні слова пілотів Ту-154

Командир, падаємо: стали відомі останні слова пілотів Ту-154
Джерело:  L!fe #шоу

Як показала розшифровка "чорних ящиків", перед  катастрофою літака Ту-154 над Чорним морем, пілоти лайнера кричали, що падають.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Близьке до слідства джерело російського пропагандистського каналу розповіло, що плівка, яка фіксувала переговори екіпажу та розмови всередині кабіни, виявилася непошкодженою.
"Розмова переривається на тому, що один з пілотів вигукує: "Закрилки, с*ка!", а потім лунає крик: "Командир, падаємо!", - сказало джерело.
Читайте також: Крах Ту-154: в Росії розповіли, як саме падав літак
За словами джерела, другий самописець, параметричний, поки не доставлений в Центральний науково-дослідний інститут Військово-повітряних сил Росії. Коли почнеться його розшифровка поки не відомо.
Як повідомляв ONLINE.UA,  попередній аналіз записів одного з бортових самописців літака Ту-154 показав, що мала місце помилка пілотування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?