Командувач ССО відвідав Бахмут — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Командувач ССО відвідав Бахмут — фото

Командувач ССО відвідав Бахмут — фото
Джерело:  online.ua

Командувач ССО України генерал Віктор Хоренко відвідав Бахмут на Донеччині, за який ведуться важкі бої.

Джерело: ССО

Бригадний генерал Хоренко відвідав бійців ССО у Бахмуті

Командувач ССО ознайомився з поточною ситуацією у місті та поспілкувався з воїнами підрозділів Сил спеціальних операцій, які обороняють Бахмут.

Дійсно ситуація у Бахмуті складна, проте хто, як не ви знаєте, що треба робити і як діяти у поточних умовах. Ваша робота тут вкотре доводить, що ССО - це насамперед перевага якості на кількістю, - сказав Віктор Хоренко воїнам.

Він також наголосив на важливості роботи груп спеціального призначення під час оборони Бахмуту і відзначив професійність операторів ССО.

У ССО додали, що їхні воїни вже тривалий час в повному обсязі виконують завдання з оборони міста, що залишається найгарячішою точкою фронту.

Попри перевагу ворога, і масовані атаки, спрямовані на знищення міських кварталів, оператори ССО України завдають противнику ударів на ключових ділянках, нищать його особовий склад та виконують низку інших завдань, перешкоджаючи просуванню російських військ і їхнім спробам захопити місто, - зазначили там.

Важливість утримання Бахмута

За словами командуючого східним угрупуванням ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського, схід України для окупантів є єдиною ділянкою фронту, де окупанти з початком "великого наступу" досягли хоч якогось прогресу.

План "завоювати Україну за три дні" трансформувався у дев’ятимісячні спроби довкола невеликого міста. Після низки поразок на півночі та півдні України керівництву Росії необхідно продемонструвати хоча б найменший успіх в окупації Донбасу, — зазначив Сирський.

При цьому російська пропаганда подає бої за Бахмут як другу "битву за Сталінград".

Утримання Бахмута дозволяє Україні стримувати наступ ворога, не давати йому збільшувати фронт та завдавати росіянам значних втрат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?