Армія РФ при штурмі Бахмуту використовує засуджених жінок — військовий ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ при штурмі Бахмуту використовує засуджених жінок — військовий ЗСУ

Армія РФ при штурмі Бахмуту використовує засуджених жінок — військовий ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами командира батальйону "Сила Свободи", підполковника Нацгвардії Михайла Крижанівського, в районі Бахмуту у і місті тривають дуже динамічні бої зі злочинною армією РФ та найманцями терористичної ПВК "Вагнера". Зокрема, серед найманців з колишніх російських ув'язнених почали все частіше з'являтись жінки.

Джерело: телеканал "1+1"

Що відомо про ситуацію в районі Бахмуту 

Противник не полишає зусиль захопити місто та його околиці, особливо околиці... Сили ворога постійно поповнюються особами зі складу засуджених... Тут ПВК "Вагнер" має проблеми, адже вона перейшла під управління Міноборони РФ, - зазначає Крижанівський.

Військовослужбовець зазначив, що і у тилу, і під час штурмів командування терористичної ПВК "Вагнера" використовує жінок з числа колишніх засуджених до тюремного ув'язнення росіянок.

Крижанівський зазначив, що командування злочинної армії РФ не дозволяє особовому складу покидати позиції і не жаліє людей під час спроб штурму.

Бої запеклі, бої ще не припинились. До моменту звільнення Бахмута тут буде пекло - що на землі, що в повітрі, - підкреслює військовий.

Він додав, що українські сили утримують "дорогу життя", вони штурмують певні ділянки наступу.

Пригожин вже марить захопленням Польщі 

Власник терористичної ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, чиї найманці безуспішно намагаються захопити Бахмут, вже марить захопленням Варшави.

Так, відповідаючи на запитання про те, яким він бачить найближче майбутнє на фронті, Пригожин заявив, що очікує початку українського контрнаступу після того, як місто Бахмут буде захоплене, і прогнозує, що ситуація для російських найманців буде непростою.

Після того, як ми візьмемо Бахмут, безумовно, українська армія скористається тим, що ПВК "Вагнер" втягнута всередину міста, буде різати нас з двох сторін з флангів. І тому я верещу з приводу флангів. Далі, як тільки буде взято Бахмут. ... Вектори сходяться: взяття Бахмута, контрнаступ, поставка зарубіжної техніки, наша повна недбалість – все сходиться в одну точку. Зеленському треба вдарити без промаху, і він, як би його не критикували, робить це високопрофесійно. І нам треба займатися тим же самим. А ми поки ходимо пісями міряємося, соплі жуємо і свята святкуємо, -цинічно заявив Пригожин.

При цьому він хвалиться перспективою взяття Бахмута, заявляючи, що цим відкривається шлях на Варшаву.

Групи українських військ, які знаходяться зараз всередині Бахмута і нами атакуються, займають площу фактично кілометр на два. Тому вони ніяким чином нікому зараз навколо не заважають, і оперативний простір прямо до Варшави вже повністю відкритий, якщо вважати, що він буде після взяття Бахмута, - абсурдно заявляє Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?