Пригожин наказав вагнерівцям більше не брати в полон бійців ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Пригожин наказав вагнерівцям більше не брати в полон бійців ЗСУ

Пригожин наказав вагнерівцям більше не брати в полон бійців ЗСУ
Джерело:  online.ua

Поплічник диктатора Володимира Путіна та засновник Групи "Вагнера" Євген Пригожин стверджує, що бойовики з його ПВК більше не будуть брати у полон воїнів Збройних сил України, натомість "вбиватимуть усіх на полі бою".

Джерело: пресслужба Пригожина

Пригожин віддав новий наказ вагнерівцям щодо українських бійців 

Про те, що найманці ПВК "Вагнера" більше не братимуть полонених, Пригожин заявив, коментуючи аудіозапис, опублікований 23 квітня у Telegram-каналі "Разгрузка Вагнера".

Адміністратори каналу стверджують, що на аудіо – перехоплена розмова українських військових, які нібито вирішили вбити пораненого "вагнерівця".

Варто звернути увагу на те, що на записі нібито українські військові спілкуються між собою російською. Один з них запитує, що робити з пораненим, якого "викурили із нори". Співрозмовник відповідає йому: "Пристрелити".

Ні керівництво ЗСУ, ні офіційний Київ поки не коментувала появу цього аудіозапису. Наразі невідомо, чиї голоси насправді записані на ньому. Натомість Пригожин вважає опублікований запис "доказом" "розстрілу полоненого".

Поплічник Путіна цинічно заявив, що "порушувати правила гуманізму ми не будемо і просто знищуватимемо всіх на полі бою". Таке нове "правило" він назвав "законом 300-го".

Вбиватимемо усіх тих, хто є на полі бою. Жодного полоненого більше не брати, – наказав засновник ПВК

Вагнерівці зізналися у вбивствах українських дітей на Донбасі

Не можна також не згадати про те, що нещодавно в мережі опублікували відео з найманцями з ПВК "Вагнера", в якому ті відверто зізнаються у вбивствах українських дітей у Бахмуті та Соледарі.

Бойовики розповіли засновнику Gulagu.net Володимиру Осєчкіну деталі розстрілів понад 20 українських дітей і підлітків, підривання ями з більш як 50 пораненими полоненими й так званими "500-ми".

Як стверджує один із найманців, він "вистрілив 5-річній дівчинці в голову", коли вони заходили до Соледара і Бахмута.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?