Компанія Baykar передасть Україні три безпілотники Bayraktar TB2 безкоштовно
Категорія
Україна
Дата публікації

Компанія Baykar передасть Україні три безпілотники Bayraktar TB2 безкоштовно

Компанія Baykar передасть Україні три безпілотники Bayraktar TB2 безкоштовно
Джерело:  online.ua

Компанія Baykar безкоштовно передасть Україні три безпілотники Bayraktar TB2 на які українці зібрали 600 млн грн за три дні.

Джерело: Твіттер компанії Baykar 

Україна отримає три Байрактари безкоштовно

В компанії зазначили, що знайомі з ініціативою про збір коштів “Народний Bayraktar”. Через рішучість українського народу вирішили передати три Bayraktar TB2 безкоштовно.

Бізнесмени та звичайні люди внесли кошти – малі й великі – для досягнення цієї мети протягом кількох днів. Компанія Baykar не прийматиме оплату за TB2 і безкоштовно відправить 3 БПЛА на український фронт. Ми просимо натомість зібрані кошти спрямувати на допомогу в боротьбі народу України. Ми зворушені цією солідарністю та рішучістю перед обличчям, здавалося б, нездоланних викликів, – йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, що волонтер Сергій Притула оголосив про збір коштів на три безпілотники. Розраховувалося, що збір триватиме впродовж тижня, необхідна сума – 500 млн гривень.

За три дні українці зібрали 600 млн гривень.

Сергій Притула оголосив, що цієї суми вистачить на 4 безпілотники Bayraktar TB-2, але умови контрактування не розкрив.

3 дні, 600 000 000 грн, 4 Байрактари! Я дякую усім хто долучився до проекту «Народний Байрактар»! Це дійсно був проект, який об‘єднав усіх незалежно від віку, гендеру чи віросповідання!, – сказав Притула.

Зазначимо, що БПЛА Bayraktar TB2 – турецький ударний оперативно-тактичний середньовисотний безпілотний літальний апарат з великою тривалістю польоту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?