Компанія Порошенка стала жертвою кібератаки
Категорія
Україна
Дата публікації

Компанія Порошенка стала жертвою кібератаки

Компанія Порошенка стала жертвою кібератаки
Джерело:  Прес-служба Roshen

Один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів корпорація Roshen попереджає клієнтів і інших користувачів електронної пошти та Інтернету про розсилку невідомими особами електронних листів з небезпечними вірусами з використанням імені компанії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу корпорації.
"Повідомляємо, що використовуючи ім'я компанії Roshen, невідомі особи розсилають електронні листи з небезпечними вірусами! У ці листи вкладені файли з вірусами, які «вбивають» всю інформацію на вашому електронному носії. Ні в якому разі не відкривайте такі листи! Компанія Roshen глибоко обурена цим фактом і робить все можливе для негайної ліквідації існуючої загрози", - йдеться в повідомленні.
Також відомо, що в корпорації звернулися до кіберполіції з проханням розслідувати такі дії зловмисників, зазначивши, що вони є продовженням інформаційної війни проти компанії.
Раніше повідомлялося, що  липецька фабрика корпорації Roshen, що належить президентові України Петру Порошенко, може бути продана в найближчі кілька місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?