Конфлікт між Індією і Пакистаном - ситуація різко загострилася
Категорія
Світ
Дата публікації

Конфлікт між Індією і Пакистаном - ситуація різко загострилася

Конфлікт між Індією і Пакистаном - ситуація різко загострилася
Джерело:  online.ua

На спірній території в Кашмірі, на кордоні Індії та Пакистану, знову відновилися протистояння. Зазначається,що по обидва боки від лінії розмежування загинули щонайменше шість і поранено шість мирних жителів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

В Індії стверджують, що мати і двоє дітей загинули від випущеного снаряда з боку Пакистану, який потрапив в житловий будинок. Батько був важко поранений.

"В Пакистані урядовець Умар Азам заявив, що індійські солдати з використанням важкого озброєння "безладно переслідують сільських жителів на кордоні" в Кашмірі.За його словами з пакистанської сторони загинув підліток і поранено троє людей. Він додав, що індійський обстріл зруйнував кілька будинків", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Індія завдала авіаудару по Пакистану вперше за останні 50 років . Операцію провели за 80 кілометрів від лінії розмежування, яка фактично є кордоном між підконтрольними Індії і Пакистану частинами регіону Кашмір. Внаслідок авіаудару, за даними індійської влади, було знищено багато бойовиків, включно з їхніми ватажками.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МЗС України пояснили свою позицію щодо голосування за резолюцію Радбезу ООН про будівництво ізраїльських поселень на території Палестини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?