Конфлікт між власниками ЖК Чайка загострився, - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Конфлікт між власниками ЖК Чайка загострився, - ЗМІ

Конфлікт між власниками ЖК Чайка загострився, - ЗМІ
Джерело:  apostrophe.ua

Конфлікт між Олексієм Кулагіним, найманим директором компанії ОМОКС та екс-забудовником ЖК Чайка Павлом Климцем і Андрієм Шишовим, які є власниками комплексу, посилюється. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Апостроф.

Як зазначається в матеріалі, Кулагін залучає кошти інвесторів, незважаючи на арештовані рахунки "Омокс".

"Не дивлячись на те, що рахунки ТОВ ОМОКС заарештовані на підставі рішення суду, Кулагін продовжує збирати гроші за допомогою компаній, що не мають відношення до ЖК Чайка. Юридичний аналіз проекту показує, що численні компанії Кулагіна є схемою для оптимізації податкових платежів. Список юридичних осіб в схемі Кулагіна говорить сам про себе: ЗАТ "Київська Овочева Фабрика", ТОВ "Омокс", СХ Кооператив "Борщагівський-1", ТОВ "Укргаз", ПП "Юр-Лаконела", ТОВ "МТМ-К", "Зараз", "Зараз-1","Зараз-2","Зараз-3", "Зараз-4", "Зараз-5", "Зараз-6", "Зараз-7", "Зараз-8 ", "Зараз-9", "Зараз-10","Садове Товариство Тополя", "Керуюча Компанія "Зараз", "Житлоінбудсервіс", "Омокс Інвест Буд". Вся ця група приносить доходи лише сім'ї Кулагина", - пише видання.

Автор матеріалу стверджує, що Кулагін направляє гроші інвесторів на боротьбу з екс-партнерами по бізнесу.

"Покупців приваблює статус ЖК Чайка, створений засновниками і власниками. А Кулагін, збираючи під цей статус гроші направляє їх на боротьбу з екс-партнерами по бізнесу, на свій захист в кримінальних виробництвах і на підтримку псевдоактівістов. Його підтримує одіозний лідер Антирейдерського союзу Андрій Семидідько , який став впливовим партнером Кулагіна і потенційним пайовиком в проекті ЖК Чайка. Кулагін також активно витрачає гроші на PR і свої публічні виступи. на думку юристів, ряд фактів в публічних виступах Ку Лагіна може зацікавити правоохоронців, хоча і видимих в публічному доступі кримінальних проваджень досить для правової оцінки законності діяльності горе-будівельника: 12018100080005279, 22014000000000115,12018110200006385, 22017000000000124, 12018110200006444. Поки PR, псевдоактівісти і "антирейдери" відволікають увагу власників та правоохоронців, Кулагін намагається збирати з покупців гроші і відправляти їх в невідомому напрямку", - пише журналіст.

"Залишається сподіватися, що Закон переможе та правоохоронці і суд поставлять крапку в історії про невдалу спробу рейдерського захоплення ЖК Чайка", - підсумував автор статті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?