Конфуз зі Шкіряком: у мережі пригадали ще один ляп росЗМІ
Категорія
Культура
Дата публікації

Конфуз зі Шкіряком: у мережі пригадали ще один ляп росЗМІ

Конфуз зі Шкіряком: у мережі пригадали ще один ляп росЗМІ
Джерело:  online.ua

У мережі нагадали про ще один конфуз росЗМІ після того, як 10 лютого на одному з російських телеканалів "розділили" радника глави МВС Зоряна Шкіряка на двох різних людей, яких звинуватили в "замовленні" бойовика ДНР Михайла Товстих-Гіві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чеченського добровольця АТО Аміни Окуєвої.
Аміна Окуєва, лікар-хірург з Одеси, а також дружина нинішнього командира батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва нагадала, як в 2014 році її назвали "кримським татарином" Аміном Окуевим, якого випустили з в'язниці, де "він" нібито відбував термін за замах на президента РФ Володимира Путіна.
Читайте також: Люті кілери Зорян і Шкіряк: соцмережі продовжують сміятися над конфузом ростб
"Половина стрічки в ФБ зайнята різними жартами на тему новини з росЗМІ на адресу наших товаришів по Майдану - і Зоряна Шкіряка. У зв'язку з цим мені згадалася ця чудова "новина", опублікована россми в мою адресу ще в далекому 2014 році... Також наводжу її скріншот (статтю спеціально знайшла - вона досі на місці - на одному з російських сайтів))", - розповіла доброволець.
"За цим цілком закономірне (і цілком серйозний, тобто не жартівливе) питання: "ньюсмейкерам" дійсно ліньки елементарно поюзати гугл і вони мелють перше, що приходить в голову? Або ж подібна, свідомо-перекручена інформація, фальшивість якої елементарно може перевірити будь-хто, надається спеціально - з якоюсь метою?" - написала Окуєва.


Користувачі з гумором прокоментували публікацію Окуєвої.
Walther Gerberg: Овва, Амін Окуев - страшний чоловік! Вся Одеса про це знає! З ним не зрівняється навіть четвірка Зорян+Шкіряк+Джекілл+Хайд! Весь Привоз та Дерибасівська - підтвердять!
Марія Замалдінова: Це зайвий раз підтверджує, що в російській "журналістиці" достовірність - це атавізм, отмирающий за непотрібністю. Головне - не суть, а форма і відповідність генеральної лінії пропаганди.


Як повідомляв ONLINE.UA, Зорян Шкіряк з гумором прокоментував конфуз ростб, в якому його назвали замовником вбивства "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?