Конор Макгрегор оголосив про повернення на ринг: дата нового бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Конор Макгрегор оголосив про повернення на ринг: дата нового бою

Конор Макгрегор оголосив про повернення на ринг: дата нового бою
Джерело:  online.ua

Ексчемпіон турніру UFC одразу у двох дивізіонах - легкому та пів легкому - Конор МакГрегор натякнув на власне повернення у великий спорт. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Відомий на весь світ боєць оприлюднив твіт лише з трьох слів: "Дублін, 14 грудня". Судячи з усього, йдеться про новий бій МакГрегора.

Останній раз Конор виходив в октагон під об'єктивами камер у жовтні 2018 році. Його двобій з росіянином Хабібом Нурмагомедовим став одним з найочікуваніших подій спорту того часу. Ірландець програв у четвертому раунді, не витримавши задушливого прийому Хабіба.

Завершення бою відзначилося сутичкою у залі. Наслідками цього інциденту стала дискваліфікація обох спортсменів на пів року, а також штрафи.

Згаданий бій став останнім на останній час для МакГрегора у межах UFC. Загалом він провів 25 боїв. З них 21 закінчився його перемогою.

Як повідомляв ONLINE.UA, боєць змішаних єдиноборств потрапив у скандал, влаштувавши бійку в ірландському пабі. Випадок стався нібито через те, що літній чоловік відмовився скуштувати віскі, яке приніс МакГрегор. В інтернеті оприлюднили відповідне відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?