Контроль на в'їзді до Києва: коли скасують жорсткі обмеження
Категорія
Україна
Дата публікації

Контроль на в'їзді до Києва: коли скасують жорсткі обмеження

Контроль на в'їзді до Києва: коли скасують жорсткі обмеження
Джерело:  online.ua

Посилення контролю на в'їзді до Києва буде чинним до 22:00 неділі, 19 квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву столичного мера Віталія Кличка.

За словами очільника міста, на 9-ти постах з четверга, 16 квітня, виявили вже 40 людей з підвищеною температурою тіла.

"Водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва виміряють температуру. Авто, що прямують у місто, і в яких більше трьох людей, перевіряють медики та правоохоронці. Такі обмеження діятимуть до 22:00 неділі 19 квітня. За вчорашній день на в’їздах, де стоять пости, зафіксували 40 осіб, у яких виявили підвищену температуру тіла. Шістьох з них оглянули медики швидкої допомоги, яку викликали. Ніхто з цих людей у місто не в’їхав. Їм рекомендували повернутися додому, самоізолюватися та звернутися до лікарів", - пояснив Кличко.

Мер зауважив, що посилення контролю на в'їзді анонсували заздалегідь, ще до святкових вихідних.

"Але, не всі дослухалися... І затори, справді, були. Від учора на дев’яти в’їздах до Києва чергують представники Нацгвардії, МНС та медики. І всі автомобілі, де перебуває троє і більше осіб, зупиняють для вимірювання температури. Ми вже не вперше закликаємо людей не виїжджати без нагальної потреби. Залишатися вдома", - додав він.

Мерія нагадала, на самоізоляцію відправляють людину з температурою від 37,5 градуса — їй можуть провести тест на місці. У разі виявлення температури від 38 градусів людину госпіталізують примусово.

Як повідомляв ONLINE.UA, КМДА та ДСНС 17 квітня закликають киян зачиняти вікна у своїх помешканнях та залишатися вдома. За словами фахівців, в столиці у повітрі зафіксовані продукти горіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?