Контролювати буде поліція: Кличко назвав правила роботи відновленого транспорту
Категорія
Україна
Дата публікації

Контролювати буде поліція: Кличко назвав правила роботи відновленого транспорту

Контролювати буде поліція: Кличко назвав правила роботи відновленого транспорту
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко нагадав про відновлення роботи наземного транспорту після 22 травня, але з жорсткими правилами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За словами міського голови, триває поступове додавання маршрутів і транспорту.

"Нагадаю, що місто готується до відновлення роботи наземного комунального громадського транспорту у звичайному режимі, що має відбутися після 22 травня. І ми поступово збільшуємо кількість маршрутів та транспорту на них. Сьогодні почали працювати ще три маршрути: від станції метро "Святошин" до житлового масиву Західний (с. Чайки), з вулиці Митрополита Шептицького на вулицю Чавдар та з Бортничів – до метро "Харківська". І в наступні дні ми будемо нарощувати кількість маршрутів", - пояснив Кличко.

Мер додав, жорсткі правила перш за все стосуватимуться кількості пасажирів у салоні. Усім водіям та кондукторам необхідно користуватися масками, рукавичками. Те ж саме потрібно робити пасажирам.

Усі робітники транспорту проходитимуть вимірювання температури тіла. Симптоми ГРВІ або температура від 37,2 градуса стануть приводом для недопуску до роботи.

"Контролювати дотримання цих правил має поліція. Допомагатиме правоохоронцям муніципальна охорона", - підкреслив Кличко.

Він знову закликав киян користуватися транспортом лише за нагальної потреби та виключно для того, щоб дістатися місця роботи.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко припустив продовження карантину в Україні до 22 червня. За його словами, ситуація в Україні найбільше нагадує Польщу, тому офіційний Київ ухвалює рішення відповідним чином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?