Концерт співачки, яка виступала в Росії, намагаються зірвати вже в третьому місті: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Концерт співачки, яка виступала в Росії, намагаються зірвати вже в третьому місті: з'явилися фото

Концерт співачки, яка виступала в Росії, намагаються зірвати вже в третьому місті: з'явилися фото

В Луцьку близько півсотні людей зібралися біля входу в центр "Гранд Волинь", де намагаються  зірвати концерт співачки Світлани Лободи, як це раніше зробили в Івано-Франківську  і Тернополі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Волинське агенство розслідувань.
Активісти вважають, що  артистка, яка після початку війни виступала в Росії  і досі не визнала анексію Криму, не повинна виступати в Луцьку.
Люди почали збиратися перед закладом о 18:30, хоча концерт запланований на 20:00. Тут знаходяться представники "Самооборони Волині", які говорять, що прибули для підтримки громадського порядку, ВО "Свобода", народний депутат Ігор Лапін і лучани. Охорона перед входом в будівлю встановила турнікети.
За словами власника закладу Андрія Котищука, він не зовсім розуміє суть акції, адже зал зданий в оренду, а від того, що активісти заблокують концерт, постраждають тільки жителі Луцька, які заплатили за квитки.
"Якщо ви знали, що концерт, чому ви не прийшли вчора, позавчора, коли продавали квитки і не сказали як свідомий громадянин, не сказали "хлопці, не робіть так", - сказав Котищук.
За його словами, про заборону міськрадою виступів артистів, які гастролювали в країні-агресора, їм невідомо.
Станом на 19:50 активісти залишаються біля входу і чекають Лободу.
"Власники клубу і люди, які йдуть на цей концерт, мабуть, забули, хто ця людина", - говорить депутат Луцької міськради Микола Федик.
Станом на 20:06 акція проходить поки у вигляді пасивного блокування, пропускають усіх, хто йде в клуб. На місце події прибула поліція.
Нагадаємо,  13 травня члени "Правого сектора" спробували зірвати концерт співачки в Тернополі через її виступи в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?