Копія Керченського моста в Криму тріснула
Категорія
Україна
Дата публікації

Копія Керченського моста в Криму тріснула

Копія Керченського моста в Криму тріснула
Джерело:  online.ua

55-метрова копія Керченського моста, яку окупанти встановили в Керчі, тріснула. Явні пошкодження на споруді з'явилися ще восени поточного року, які збиралися відремонтувати окупанти. Але до сих пір на конструкції є розриви і поздовжні тріщини. Вони не бентежать окупантів, які так і не закрили установку для пішоходів, незважаючи на загрозу обвалення конструкції. Фото тріснутої копії Керченського моста в мережі опублікували журналісти Крим.Реаліі, передає ONLINE.UA.

Як відомо, копія Керченського моста довжиною 55 метрів і вагою 2,5 тонни була встановлена в парку Керчі восени 2019 року. Цей об'єкт окупанти звели з метою залучення туристів і створення "точки притяжіння" для людей.

Нагадаємо, сам Керченський міст відкрили для руху легкових автомобілів в травні 2018 року, пізніше було відкрито рух вантажного транспорту та залізнична дорога.

"Потрібно, щоб головний Керченський міст тріснув! Хороший знак !! На цьому вже теж бачили тріщини, чекаємо ...; Відмінний знак, ще 5 років і Гаага; Тут скоро абсолютно все трісне .... і засохне ...", - коментують в мережі появу тріщини на копії Керченського моста.

Важливо відзначити, що експерти і геологи неодноразово попереджали про небезпеку Кримського моста. Вони переконані, що Кримський міст рано чи пізно рухне через небезпечну карстову порожнини в районі опор. Вчені впевнені, що міст не витримає навантажень, так як його арочна конструкція не призначена для руху важких габаритних поїздів. Самі ж кримчани не поспішають їхати на поїзді по Кримському мосту. Вони впевнені, що Путін побудував Кримський міст на українському півострові тільки для військової логістики - для перекидання зброї і військовослужбовців з Росії в оккупіпованний український Крим.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму визнали, що Керченський міст приносить їм проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?