Корбан вперше прокоментував трагічну загибель 16-річного сина
Категорія
Україна
Дата публікації

Корбан вперше прокоментував трагічну загибель 16-річного сина

Корбан вперше прокоментував трагічну загибель 16-річного сина
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Геннадій Корбан вперше прокоментував смерть свого 16-річного сина Льва, який 5 січня трагічно загинув в результаті аварії. Він подякував усім за слова підтримки і співчуття, які допомогли політику зрозуміти, що життя все ще триває. Корбан присвятив пост загибелі свого сина, в якому написав, що має намір продовжувати жити заради своїх дітей, майбутнього і тих, хто залишився, передає ONLINE.UA.

"Найбільше випробування в житті - безглуздість того, що відбувається в ній зла. Кожен з нас призначений для вічності. І кожен відчуває це до моменту поки ми не усвідомлюємо, що немає вічності в цьому світі. Є тільки випадковість, яка то з'єднує, то розлучає людей, відриваючи їх один від одного. Без можливості іноді сказати пару важливих слів, зробити пару важливих справ або просто побути разом, пожити одним життям, бути щасливими разом. Спасибі всім за слова підтримки. За спробу розділити тягар втрати. За співучасть і за усвідомлення того, що життя триває. Заради тих, хто залишився. Заради дітей. Заради майбутнього ", - написав Корбан.

Нагадаємо, син Геннадія Корбана загинув 5 січня. 16-річний підліток разом з подружкою пропали після того, як каталися на баггі. Пізніше машину з їх тілами виявили в річці Мокра Сура в районі села Новоолександрівка Дніпровського району. Поліція відкрила кримінальне провадження через загибель двох підлітків. Попередня причина смерті сина політика - нещасний випадок. За інформацією правоохоронців, Лев Корбан і його супутниця перекинулися і не змогли вибратися з води. Розслідування аварії триває.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер відомий радянський шпигун Джордж Блейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?