Користувачі Windows зіштовхнулися з новою проблемою - що робити
Категорія
Технології
Дата публікації

Користувачі Windows зіштовхнулися з новою проблемою - що робити

Користувачі Windows зіштовхнулися з новою проблемою - що робити
Джерело:  online.ua

Після припинення підтримки Windows 7 користувачі застарілої операційної системи почали стикатися із проблемами в її роботі. Інтернет сколихнули повідомлення про проблеми із вимкненням та перезавантаженням пристроїв на базі Windows 7, передає ONLINE.UA.

"У вас немає дозволу вимкнути цей комп'ютер", – свідчать повідомлення про помилку, що виникають при спробі виконати одну із стандартних дій.

Згідно з даними порталу Quick Heal, можна впоратися з неприємною ситуацією (інструкція англійською мовою актуальна тільки для Windows 7 Professional, Ultimate або Enterprise):

1. Відкрити командний рядок Windows, надрукувати gpedit.msc і натиснути EnterПерейти в Computer Settings > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Security Options
2. Перейти в User Account Control > включити Run all administrators в меню Admin approval і натиснути "включити"
3. Знову відкрити командний рядок і виконати команду gpupdate / force
4. Перезавантажити систему, викликавши командний рядок, набравши shutdown-r і натиснувши Enter

Варто звернути увагу на те, що проблема з'явилася після недавніх оновлень програмного забезпечення Adobe, і для її вирішення необхідно відключити служби Adobe Genuine Monitor Service, Adobe Genuine Software Integrity Service та Adobe Update.

Ті, у кого запропоновані методи не спрацювали, можуть тимчасово вирішити проблему. За словами одного з користувачів Reddit, йому вдалося створити ще один профіль адміністратора, увійти в нього, а потім знову перелогінитися в основний обліковий запис і успішно завершити роботу системи. За словами автора, це лише тимчасове разове рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, засновник Microsoft Білл Гейтс  став "таємним Сантою" для випадкової 33-річної американки. Вона отримала від мільярдера 37 кілограмів подарунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?