Королева Єлизавета II стала прабабусею в десятий раз
Категорія
Світ
Дата публікації

Королева Єлизавета II стала прабабусею в десятий раз

Королева Єлизавета II стала прабабусею в десятий раз
Джерело:  online.ua

Британська королева Єлизавета II стала прабабусею в десятий раз. Онука монархині Зара Тіндолл народила сина, який став її третьою дитиною і зайняв 22-е місце в черзі на британський престол. Знаменне поповнення в королівській родині відбулося ще 21 березня, але про народження десятого правнука королеви стало відомо тільки зараз. Хлопчик народився з вагою 3,7 кг прямо вдома, оскільки пологи проходили стрімко і Зара Тіндолл не встигла доїхати до лікарні. Його назвали Лукас Філіп, в честь прадідуся принца Філіпа, який, до речі, в 2021 році святкуватиме 100-річний ювілей. Про народження десятого правнука колодеви Єлизавети II повідомив чоловік Зари Тіндолл Майк в своєму подкасті The Good, The Bad and The Rugby, передає ONLINE.UA.

"Неділя стала набагато краще, тому що в моєму будинку з'явився маленький хлопчик! Це прекрасно, він народився о шостій годині вечора дуже швидко. Ми не встигли в лікарню. Все сталося на підлозі у ванній кімнаті", - розкрив подробиці народження десятого правнука британської королеви Майк Тіндолл.

Нагадаємо, Зара і Майк познайомилися завдяки принцу Гаррі на Кубку світу з регбі 2003 року в Австралії. У 2010 році вони оголосили про заручини, а на наступний рік зіграли весілля. У 2014 році у пари народилася старша дочка Міа, а ще через чотири роки на світ з'явилася молодша Олена. Перед народженням другої дитини Зара перенесла два викидні підряд. У 2020 році стало відомо, що Зара Тіндолл знову вагітна. Подружжя дуже сподівалися, що у них народиться син, так і сталося.

Як відомо, на підході у королеви Єлизавети II вже і 11-й правнук або правнучка. Дитину чекають принц Гаррі і Меган Маркл - їх донька має народитися влітку 2021 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принцеса Євгенія народила дев'ятого правнука Єлизаветі II. Його назвали Август Філіп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?