Принцеса Євгенія опублікувала чарівне фото новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принцеса Євгенія опублікувала чарівне фото новонародженого сина

Принцеса Євгенія опублікувала чарівне фото новонародженого сина
Джерело:  online.ua

Онука королеви Єлизавети ІІ, принцеса Євгенія, замилувала користувачів мережі новою чарівною світлиною свого первістка. Окрім того, вона привітала свою маму, герцогиню Йоркську, та всіх підписниць з Днем матері. Як відомо, Євгенія народила сина 9 лютого. Майже через місяць після пологів вона вирішила оприлюднити новий миловидний знімок маляти на особистій сторінці. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Інстаграм принцеси.

На новому фото маленький син принцеси Євгенії позує на галявині. Ймовірно, онука королеви Єлизавети вирішила вийти на невелику прогулянку з малюком. Так вона насолоджувалась першим у житті Днем матері. Август Філіп лежить на невеличкому світлому покривалі. Його одягли у штани з принтом, в'язаний білосніжний светрик та шапочку. Цього разу принцеса Євгенія вирішила не показувати обличчя немовля.

Варто зазначити, що Її Королівська Високість оприлюднила також архівну світлину. На ньому вона зображена маленькою. На руках крихітну принцесу Євгенію тримає її мама Сара, герцогиня Йоркська.

"Як бачите, я насолоджуюся своїм першим Днем матері. ⁣Я також вітаю свою прекрасну маму з цим нашим знімком із березня 1990 року. Ти мене так багато чого навчила", – прокоментувала принцеса свої світлини.

На нові знімки принцеси миттєво відреагували користувачі мережі.

"Який ж він чарівний; бути мамою - найпрекрасніше відчуття на планеті! Вітаю вас зі святом!; хотілося б ще раз побачити його красиве обличчя; хай росте щасливий та здоровий; Вітаю з Днем матері!; думаю, що ви будете чудовою мамою для свого сина; яке ж у нього красиве ім'я", - коментують фото підписники принцеси Євгенії.

Як відомо, два тижні після пологів принцеса Євгенія вперше показала свого сина та назвала його ім'я. Її Королівська Високість та пан Джек Бруксбенк стали батьками сина Августа Філіпа Гоука Бруксбенка.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Букінгемський палац прокоментував резонансне інтерв’ю принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?