Королівська родина занервувала через відверте інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл Опрі Вінфрі
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівська родина занервувала через відверте інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл Опрі Вінфрі

Королівська родина занервувала через відверте інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл Опрі Вінфрі
Джерело:  online.ua

Напередодні стало відомо, що 7 березня на CBS вийде відверте інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі для відомої і однієї з найвпливовіших телеведучих Опрі Вінфрі. Ця новина викликала сенсацію не тільки в суспільстві, але і при королівському дворі, де занервували через можливі заяви онука королеви Єлизавети II і його дружини. Джерела, наближені до королівської сім'ї, вважають, що одкровення Меган Маркл і принца Гаррі Опрі Вінфрі можуть спровокувати серйозний скандал, який обернеться втратою подружжям можливості повернення королівських обов'язків, а для принца Гаррі позбавленням військових звань. Як відзначають інсайдери, королева обурена тим, що принц Гаррі і Меган Маркл навіть не поставили її до відома про плани дати відверте інтерв'ю Опрі Вінфрі. Не підтримують наміри представників королівської сім'ї розкрити таємниці Букінгемського палацу і самі британці. Опитування, проведене соціологами з британської служби YouGov, показало, що майже половина опитаних британців, а це 46%, вважають відверте інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл американській телеведучій Опри Вінфрі "недоречним". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

"Досить поглянути на попередні відверті інтерв'ю, щоб зрозуміти, що їх інтерв'ю не буде позитивним досвідом. Той факт, що вони виступлять перед багатомільйонною аудиторією може означати, що Меган Маркл і принц Гаррі позбудуться можливості повернутися до обов'язків в королівській родині", - коментують ситуацію джерела при королівському дворі.

На думку експертів видання, Єлизавета II не потерпить розсекречення королівського життя і відразу ж після виходу інтерв'ю може позбавити Меган Маркл і принц Гаррі організацій, залишених під їх заступництвом. Джерела при дворі дивуються, навіщо Меган Маркл і принц Гаррі вирішили дати це інтерв'ю, коли вимагають конфіденційності до свого подружжя.

У свою чергу відомий британський журналіст Імонн Холмс розцінив участь Меган Маркл і принца Гаррі в розмові з Опрою Вінфрі піар-ходом, а не інтерв'ю. Він нагадав, що Опра Вінфрі є другом сім'ї і була серед гостей на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл. Те, що королівська пара вирішила пропіаритися, заявили й інші експерти. За їх словами це підтверджує недавня сенсація про другу вагітність Меган Маркл. Вони пояснили, що фото вагітної Меган Маркл, опубліковане 14 лютого, було зроблено з прицілом на перші обкладинки світових таблоїдів і глянцевих журналів.

"Зображення так само майстерно поставлено, як сцена з голлівудського фільму, і знято (віддалено) другом, який випадково виявився фотографом Vogue. Будь-який радник з PR скаже вам (а їх у Меган і Гаррі багато), що це настільки красиво знято, що гарантовано потрапить на перші шпальти по всьому світу. І так воно і сталося ", - пояснила експертка The Sun Джейн Мур.

Як відомо, в анонсі інтерв'ю говориться, що спочатку Опра Вінфрі поговорить з Меган Маркл, яка розповість про своє заміжжя і материнство, про те, як вона приєдналася до британської королівської сім'ї і зайнялася благодійністю, а також про те, як вона справляється з громадським тиском . Потім до них приєднається принц Гаррі. Він вже розповість про рішення пари переїхати в США, а також про їх подальші плани.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фотограф розкрив головний секрет знімка з вагітною Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?