Коронавірус дістався Києва - скільки людей інфіковані
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус дістався Києва - скільки людей інфіковані

Коронавірус дістався Києва - скільки людей інфіковані
Джерело:  online.ua

У понеділок, 16 березня, у столиці України, Києві, лабораторно підтвердили два випадки коронавірусу. Згідно з даними МОЗ, пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Окрім того, зазначається, що один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я.

Варто звернути увагу на те, що на даний момент в Україні 7 підтверджених випадків інфікування COVID-19, з них 1 - летальний (у літньої жінки з Житомирщини). На щастя, у мешканця Києва, який контактував з родичами померлої від коронавірусу жительки міста Радомишль, вірусу не виявили. Проте працівники ДСНС провели дезінфекційні заходи у гуртожитку, де він проживає.

Також нещодавно стало відомо, що президент Володимир Зеленський створив координаційну раду з протидії поширенню коронавірусу COVID-19. Глава держави уже підписав відповідний указ. В документі зазначається, що поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2, створює загрозу особистій, громадській та державній безпеці, спричиняє тяжкі соціально-економічні та демографічні наслідки. Секретарем координаційної ради вибрали заступника керівника ОПУ Кирила Tимoшенка.

Окрім того, стало відомо, що Володимир Зеленський скликає на 17 березня екстрене засідання РНБО. Український лідер має намір детально обговорити можливість введення режиму надзвичайного стану на території усієї України

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  компанія LVMH вироблятиме безкоштовні санітайзери для рук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?