Французька компанія LVMH вироблятиме безкоштовні санітайзери для рук
Категорія
Світ
Дата публікації

Французька компанія LVMH вироблятиме безкоштовні санітайзери для рук

Французька компанія LVMH вироблятиме безкоштовні санітайзери для рук
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома французька компанія LVMH неочікувано для всіх заявила, що буде використовувати свої лінії з випуску парфумерії для виробництва дезінфікуючих засобів для рук. Зазначається, що безкоштовні санітайзери почнуть виробляти на трьох заводах, які випускають парфумерію для брендів Christian Dior, Givenchy і Guerlain. Французьке видання CNews дізналося, що мова йде про заводи, які розташовані поруч з містами Орлеан, Шартр і Бове, передає ONLINE.UA.

"LVMH буде безкоштовно передавати антисептик французькій владі в області охорони здоров'я. Поставки почнуться з 16 березня. Варто звернути увагу на те, що у перший тиждень LVMH випустить 12 тонн продукту. Виробництво буде тривати стільки, скільки буде необхідно", - розповідають офіційні представники компанії.

Як відомо, концерн LVMH є світовим лідером на ринку предметів розкоші і об'єднує 75 брендів одягу, косметики, ювелірних виробів і інших товарів. Власник LVMH - французький бізнесмен Бернар Арно. У ВООЗ зазначають, що у Франції підтверджені 4469 випадків зараження коронавірусів і вісім смертей через інфекцію. Країна знаходиться на третьому місці в Європі за кількістю хворих.

Варто звернути увагу на те, що для зменшення ризику коронавірусів, лікарі радять ретельно мити руки з милом або використовувати санітайзер. Після початку епідемії в різних країнах почали масово скуповувати антисептики для рук.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Центрі громадського здоров’я МОЗ України оголосили, що виявили коронавірус COVID-19 у п’яти українців. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?