Коронавірус наблизився до Лукашенка: COVID-19 виявили у хокеїста з команди президента
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус наблизився до Лукашенка: COVID-19 виявили у хокеїста з команди президента

Коронавірус наблизився до Лукашенка: COVID-19 виявили у хокеїста з команди президента
Джерело:  online.ua

Хокеїст з команди президента Білорусі Олександра Лукашенка отримав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал NEXTA та низку ЗМІ.

За оприлюдненими даними, йдеться про Дмитра Мелешка. Останній матч за його участі пройшов 11 квітня — то був фінал змагань серед аматорських команд за трофеї "Президентського спортивного клубу".

Сам Мелешко стверджує, що не має COVID-19. Водночас він підтвердив — результатів тесту він не знає. Хокеїст-аматор пояснив, що знаходиться на самоізоляції. У його дружини — онкологічне захворювання, тож ризики мають бути мінімізовані.

Також на інцидент відреагувала речниця Лукашенка — Наталія Ейсмонт. У коментарі російським медіа вона підтвердила, що Мелешка госпіталізували з діагнозом COVID-19.

"Гравець президентської хокейної команди Дмитро Мелешко дійсно госпіталізований з діагнозом пневмонія. Отримано позитивний результат тесту на COVID-19. Дмитро захворів через приблизно тиждень після закінчення аматорського чемпіонату Білорусі з хокею, коли вся команда перебувала у відпустці", - зауважила прессекретарка.

Вона додала, що у тестуванні президента потреби немає. Також він не буде самоізолюватися.

За офіційними даними, разом з Лукашенком 11 квітня грав його син Микола.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Лукашенко заявив, що Білорусь виявилася більш готовою до пандемії у порівнянні з розвиненими країнами Заходу. Він звинуватив їх у безпідставній критиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?