Коронавірус підхопив ще один російський політик - Путін уже відреагував
Категорія
Політика
Дата публікації

Коронавірус підхопив ще один російський політик - Путін уже відреагував

Коронавірус підхопив ще один російський політик - Путін уже відреагував
Джерело:  online.ua

Міністр науки та вищої освіти Росії Валерій Фальков підхопив новий коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

За словами російського президента Володимира Путіна, він обізнаний щодо хвороби кремлівського топ-посадовця.

"Валерій Миколайович переніс коронавірус, перехворів... Я уважно стежив за тим, що відбувається, як і за іншими членами кабінету міністрів. Там все начебто теж у них відновлюється, і вони вже практично приступають до роботи", - зауважив він під час наради з розвитку генетичних технологій.

Фальков йому відповів заявою про своє одужання та повернення у робочий режим.

Слід зазначити, що він став четвертим міністром російського уряду з діагнозом коронавірус. До того інфекцію підтвердили у прем'єра Михайла Мішустіна, голови Мінбуду Володимира Якушева, а також очільниці Мінкульту Ольги Любімової.

Паралельно COVID-19 виявили у кількох окремих депутатів державної дума, а також особистого речника Путіна — Дмитра Пєскова.

Загалом на території Росії виявили станом на ранок 14 травня 252 245 випадків нової інфекції. Кількість жертв коронавірусу у країні сягнула 2 305.

Згідно з офіційними даними, Володимир Путін наразі перебуває за межами Москви. Пєсков підтвердив, що той тимчасово переїхав до Ново-Огарьово, звідки й веде наради у відеоформаті.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кремля Володимир Путін продовжує шокувати Україну та міжнародну спільноту нахабними та цинічними рішеннями. Цього разу російський президент пообіцяв видати житло українцям, які до окупації РФ Криму працювали в українських правоохоронних органах півострова, а згодом — прийняли російське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?