Путін ухвалив нове безсоромне рішення щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін ухвалив нове безсоромне рішення щодо України

Путін ухвалив нове безсоромне рішення щодо України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін продовжує шокувати Україну та міжнародну спільноту нахабними та цинічними рішеннями. Цього разу російський президент пообіцяв видати житло українцям, які до окупації РФ Криму працювали в українських правоохоронних органах півострова, а згодом - прийняли російське громадянство. Окрім того, наголошується, що в Росії готується проект указу глави Кремля, яким буде передбачено надання квартир українським силовикам Криму, які прийняли російське громадянство після окупації, і зараз, "перебуваючи в складному становищі, потребують особистого житла". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

Наголошується, що саме так президент РФ відреагував на звернення до нього кримчан. Дане розпорядження опубліковано 9 травня за підсумками зустрічі з "представниками громадськості Криму і Севастополя".

"Уряду РФ підготувати спільно з МВС Росії, Росгвардією і представити проект указу президента РФ, що передбачає вирішення питання, пов'язаного із забезпеченням житловими приміщеннями громадян РФ, звільнених зі служби в правоохоронних органах України з правом на пенсію, що проходили службу в Республіці Крим і Севастополі і хто перебував на обліку як таких, що потребували житлових приміщень за місцем служби до 18 березня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що понад 1300 українських силовиків з різних підрозділів перейшли на бік РФ після захоплення Криму. Як відомо, система мілітаризації, яка склалась в Криму наразі – це не тільки пропаганда, це також економічний фактор. Більш-менш стабільно люди можуть почуватися лише в сфері силових структур, у ФСБ, поліції, армії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 11 травня президент РФ Володимир Путін записав термінове відеозвернення до росіян — він почав запевняти, що ситуація з поширенням пандемії коронавіруса в країні зараз перебуває під повним контролем, тому Кремль вирішив з 12 травня скасувати в Росії карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?