Коронавірус поширюється серед бійців ЗСУ безсимптомно - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус поширюється серед бійців ЗСУ безсимптомно - що відомо

Коронавірус поширюється серед бійців ЗСУ безсимптомно - що відомо
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби 19 травня серед військовослужбовців ЗСУ зареєстрували п'ять нових випадків коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на командування Медичних сил ЗСУ.

За офіційними даними, жоден з нових випадків не супроводжувався симптомами.

"Чотири військовослужбовці (Київська область – 3 особи, Одеська область – 1 особа) та один працівників ЗС України (Київська область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Симптоми захворювання відсутні", - зазначили у командуванні.

Загалом станом на ранок у середу, 20 травня, на лікуванні лишаються 45 осіб з новим коронавірусом. Від початку епідемії одужали 82 військовослужбовці, два випадки стали летальними.

Наразі самоізоляції дотримуються 143 особи. У найближчі три доби цей період завершується для 39-х.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома", - підкреслили у командуванні.

Загалом по всій країні підтвердили вже 19 230 випадків COVID-19. Одужали 5 955 українців, а померли - 564.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр охорони здоров’я Максим Степанов виступив із поясненням щодо умов, необхідних для роботи в офісі на тлі епідемії коронавірусу COVID-19. За його словами, правила також стосуються не тільки роботи, а й відвідувань офісу. Подробиці щодо умов — за посиланням на окремий матеріал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?