Коронавірус ще ближче наблизився до Зеленського - ЗМІ повідомляють про спалах на Банковій
Категорія
Політика
Дата публікації

Коронавірус ще ближче наблизився до Зеленського - ЗМІ повідомляють про спалах на Банковій

Коронавірус ще ближче наблизився до Зеленського - ЗМІ повідомляють про спалах на Банковій
Джерело:  NV

Ситуація з поширенням коронавіруса в Україні різко погіршилася. Мало того, що в країні вже кілька днів поспіль фіксують рекордну кількість нових випадків зараження, так ще і в Офісі президента України Володимира Зеленського зафіксовано спалах коронавіруса. ЗМІ дізналися, що коронавірусом заразилися міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та радник президента Руслан Демченко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НВ.

Відомо, що коронавірус у Рєзнікова і Демченко діагностували напередодні ввечері, після того, як вони повернулися з переговорів з Парижа. Відзначається, що тести на коронавірус пройшли всі члени української делегації, які літали до Франції, де зустрічалися з зовнішньополітичним радником лідера Франції Еммануелем Бонном. Офіційного підтвердження даної інформації поки немає.

Важливо відзначити, що коронавірусом в світі перехворіли вже багато політиків і членів їх сімей. Серед них, дружина канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо, глава британського уряду Борис Джонсон, колишній генеральний секретар НАТО Франсиско Хав'єр Солана де Мадаріага, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян та інші.

При цьому Зеленський раніше зізнавався, що всерйоз хотів заразитися коронавірусом, щоб на власному прикладі продемонструвати абслютно всім українцям, "що це страшно". На його думку, подібний план міг би спрацювати, і "людям було б легше". Однак, за словами українського лідера, його команда в Офісі президента відразу ж заблокувала дану ідею, зазначивши, що це "дуже".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді України Олена Зеленська захворіла коронавірусом  - зараз вона перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім'ї. Зеленський і діти також пройшли тестування, їх результати негативні. Незважаючи на це президент прийняв рішення перейти на особливий режим роботи у зв'язку з виявленням COVID-19 у його дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?