Коронавірус у російського прем'єра - що стало відомо про його стан
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус у російського прем'єра - що стало відомо про його стан

Джерело:  online.ua

Російський прем'єр-міністр Михайло Мішустін повернувся до повноцінного виконання обов'язків, оскільки здолав коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розпорядження президента й федеральні медіа.

Згідно з указом Володимира Путіна, попередній документ про тимчасове усунення Мішустіна з посади втрачає чинність. Відповідні обов'язки виконував до того перший віцепрем'єр Олександр Бєлоусов.

Хворий прем'єр у цей час знаходився на лікарняному. Він нібито провів кілька нарад. Цікаво, що його тимчасово заміняли на посаді, тож у якості кого він проводив ці заходи не пояснили.

Мішустіна після одужання привітав особисто Путін.

"Хочу привітати вас, Михайло Володимирович, з тим, що ви нарешті позбулися цього вірусу. Останні кілька тестів, як мені лікарі сказали, негативні, так що ви можете в повному обсязі приступити до роботи. Хоча ви та працювали, незважаючи на цю хворобу, працювали практично в повному обсязі й до цього. Проте, це теж подія, і я вітаю, що ви цю заразу побороли", - заявив президент країни-агресора.

Нагадаємо, станом на 19 травня в РФ зареєстрували майже 300 тисяч випадків COVID-19. Інфекція уразила окрім прем'єра кількох міністрів та путінського речника — Дмитра Пєскова. Сам президент переїхав з Кремля до своєї резиденції Ново-Ограрьово у Підмосков'ї.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада китайського міста Ухань, де був зафіксований перший випадок зараження новим коронавірусом, навмисне замовчувала ключові подробиці про масштаби спалаху захворювання і приховувала правду. Тільки з 20 січня, під напором епідеміологів, вона почала неохоче розкривати дані, але тоді вже інфекція поширилася далеко за кордон і запобігти пандемії було неможливо. Таке відверте зізнання вперше зробив китайський епідеміолог і пульмонолог Чжун Наньшань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?