Коронавірус у США встановив антирекорд - кількість смертей катастрофічно зросла
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус у США встановив антирекорд - кількість смертей катастрофічно зросла

Коронавірус у США встановив антирекорд - кількість смертей катастрофічно зросла
Джерело:  online.ua

Протягом останньої доби від коронавірусної інфекції у Сполучених Штатах померли понад 2,5 тисячі людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські медіа та Університет Джона Гопкінса.

Така кількість жертв за 24 години — найвищий показник у країні з початку епідемії. Загальна кількість таким чином збільшилася до майже 31 тисячі станом на ранок у четвер, 16 квітня.

Відомо, що показники доби до того також показали кількість померлих у понад 2 тисячі.

На території Сполучених Штатів провели близько 3,26 мільйона тестів на коронавірус. Медики виявили 639 тисяч інфікованих — з урахуванням тих, хто помер та одужав.

Усього на планеті університет зафіксував понад 2 мільйони випадків COVID-19.

Джерелом поширення вірусу стало китайське місто Ухань та відповідна провінція Хубей. Влада КНР у січні закрила на карантин їх та інші населені пункти. Усі авіарейси та інше транспортне сполучення також тимчасово зупинили.

Пізніше випадки COVID-19 почали реєструвати в інших країнах. Осередками пандемії стали Південна Корея, Італія, США, Іспанія, Іран. Найбільш катастрофічною ситуацією стала в італійських та іспанських містах. Вже з початку квітня "лідерство" перехопили Сполучені Штати.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні українське МОЗ підтвердило, що майже 800 представників медичної галузі підхопили новий коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?