Коронавірус в Києві: Кличко поділився чудовими новинами
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Києві: Кличко поділився чудовими новинами

Коронавірус в Києві: Кличко поділився чудовими новинами
Джерело:  online.ua

У столиці України, Києві, нарешті почала знижуватися кількість громадян, в яких виявили коронавірус. Так, протягом минулої доби зафіксували лише 24 випадки. Такою радісною новиною поділився 4 травня мер столиці Віталій Кличко під час традиційного брифінгу, передає ONLINE.UA.

"Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася ще на 24 людини. Один випадок, на жаль, - летальний. На сьогодні в столиці вже 1535 підтверджених випадків захворювання COVID- 9. З них 27 осіб померли", - заявив Віталій Кличко.

За його словами, протягом минулої доби коронавірус підтвердили у 15 жінок віком від 27 до 81 року. І у 8 чоловіків від 19 до 74 років, а також в молодої людини, якій 17 років. У лікарні госпіталізували 10 пацієнтів. Решта - лікуються на самоізоляції.

"Зазначу, що кілька днів число тих, у кого виявили вірус, дещо зменшується. Але, разом з тим, зростає кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація. Сьогодні в стаціонарах міських лікарень з діагнозом "Коронавірус" перебуває 215 пацієнтів, у тому числі, 4 дітей. З підозрою на COVID-19 - 68 хворих. З пневмоніями - в загальному 413 пацієнтів", - наголосив мер столиці.

Варто звернути увагу на те, що 4 травня український уряд ухвалив перші послаблення карантину після 11 травня, однак загальний режим обмежень триватиме до 22 травня. Очільник Кабміну Денис Шмигаль заявив, що не можна повністю одночасно скасовувати карантин. Уряд стежитиме за розвитком ситуації після перших послаблень.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 4 травня Нацбанк нарешті оприлюднив щоквартальний інфляційний звіт із прогнозом розвитку економіки.  В НБУ пояснили, до чого потрібно готуватися українцям  після скасування карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?