Коронавірус в Україні: Аваков виступив з радикальною пропозицією
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: Аваков виступив з радикальною пропозицією

Коронавірус в Україні: Аваков виступив з радикальною пропозицією
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков озвучив радикальну пропозицію на тлі загострення ситуації з поширенням епідемії COVID-19. Він наголосив на тому, що необхідно якомога швидше закрити кордони для іноземців, щоб зупинити коронавірусну інфекцію, яка забрала життя понад 4 тисяч людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву МВС, яка була опублікована в соціальних мережах.

"Ми повинні зробити контроль. Для іноземців пропонуємо ввести 100-відсотковий режим обмежень на наших пунктах пропуск... Пункти пропуску на кордоні залишаться відкритими для українців і тих, хто має посвідку на проживання, оскільки "кожен має право повернутися додому і ми їх чекаємо", - наголосив глава МВС.

Він також звернув увагу на те, що наразі 43 тисячі громадян нашої країни виїхали на короткий час за кордон. За словами Арсена Авакова, на даний момент є попередня інформація про 12 випадків коронавірусу, який поширився в тимчасово окупованій Горлівці. Очільник відомства зауважив, що пропуск українців, у яких є реєстрація на неокупованій території, обмежуватися не буде.

"У разі підозри на коронавірус, українців будуть госпіталізовувати – для цього на кожному КПВВ чергує обладнана машина швидкої допомоги з підготовленим медичним персоналом. Україна також не пускатиме на свою територію громадян, які слідують з тимчасово окупованих територій та не мають реєстрації на підконтрольній уряду України території, якщо у них виявлять ознаки захворювання, схожого на коронавірус", - підкреслив Аваков.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що Аваков поділився резонансними даними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?