Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило оптимістичні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило оптимістичні новини

Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило оптимістичні новини
Джерело:  24 канал

У середу, 4 березня, стан хворого на новий коронавірус жителя Чернівців покращився, згідно з даними лікарів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами очільниці інфекційного відділення обласної клінічної лікарні Валентини Миндреску, навіть температура тіла українця наближаються до норми.

"На ранок чоловік мав температуру 36,7 градуса і незначний кашель. У нього нормальний апетит. Спостерігаємо позитивну динаміку", - зазначила вона.

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко стверджує, що наразі хворий знаходиться в госпітальній базі.

"Стан його здоров'я стабільний, під контролем, ускладнень немає, тобто він госпіталізований, більше з метою ізоляції", - пояснив заступник голови МОЗ.

Паралельно він нагадав про ізоляцію дружини чернівчанина, з якою також зараз спостерігають лікарі. Посадовець назвав це звичною практикою та нагадав про заходи для пришвидшеного виявлення коронавірусу.

Нагадаємо, випадок із Covid-19 в Чернівцях — єдиний на території України. П'ятеро наших земляків мають коронавірус, однак знаходяться за кордоном. Одна жінка в Італії, ще чотири громадянина — в Японії.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні, 3 березня, за словами лікарів, температура хворого не перевищувала 37,4 градуса. У чоловіка був наявний гарний апетит і сон. Стан оцінили як стабільний та не важкий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?