Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило про нові підозри
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило про нові підозри

Коронавірус в Україні: МОЗ повідомило про нові підозри
Джерело:  online.ua

В Україні госпіталізували ще 12 осіб з підозрою на коронавірус. Станом на ранок 15 березня, нових випадків зараження не підтверджено. Про те, як розвивається ситуація з поширенням коронавіруса в Україні, повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я, передає ONLINE.UA.

Напередодні, 14 березня в МОЗ надійшли повідомлення про госпіталізацію людей з підозрою на коронавірус з шести областей країни. У Київській області 1 підозра на COVID-19, в Черкаській -1, у Волинській - 1, в Чернівецькій - 5, в Рівненській -3, в Тернопільській - 1.

Крім того, 15 березня в Чернівецькій області госпіталізували чоловіка і жінку з дитиною, які контактували із зараженими коронавірусом людьми. Зараз їм надають відповідну медичну допомогу і проводять тести на інфекцію.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні зафіксовано три підтверджених випадки зараження коронавірусом - два в Чернівецькій області, один в Житомирській області, який закінчився летально. У зв'язку із загрозою поширення інфекції по країні влада ухвалила рішення ввести загальнонаціональний карантин - у всіх областях України закриті навчальні заклади, дитячі садки, а також заборонено проведення масових заходів. У зв'язку з карантином Україна з 16 березня закриває кордон, а з 17 березня авіасполучення. Влада країни закликає українців, по можливості, самоізолюватись і не виходити з дому на період карантину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що МОЗ назвало найефективніший спосіб захисту від коронавіруса. У відомстві нагадали, що прості правила можуть врятувати життя, а у випадку з коронавірусом, від якого поки немає вакцин і ліків, потрібно не забувати регулярно і ретельно мити руки з милом, тримати дистанцію з оточуючими людьми, а в разі поганого самопочуття обов'язково звертатися до сімейного лікаря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?