Коронавірус в Україні: на Буковині госпіталізували кількох дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: на Буковині госпіталізували кількох дітей

Коронавірус в Україні: на Буковині госпіталізували кількох дітей
Джерело:  online.ua

Дитяча клінічна лікарня Чернівецької області прийняла чотирьох дітей, яких підозрюють на новий коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Чернівецьку обласну державну адміністрацію.

За офіційними даними, загальна кількість хворих там - 14 осіб.

"Двоє матерів та троє їхніх малюків, у яких COVID-19 виявили 17 березня, клінічно здорові. Вони чекають на результати тестів. Усі решта мають температуру, порушений стан та отримують необхідне лікування", - зазначили посадовці.

Окрім того підтверджено перебування 24 осіб з діагнозом "коронавірус" чи відповідною підозрою у клінічній лікарні області.

Станом на ранок 24 березня в Україні зареєстрували 84 випадки COVID-19. З них три призвели до смерті людей. На офіційному рівні підтвердили одужання одного пацієнта з цим діагнозом.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник очільника МОЗ та головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко пообіцяв українцям, що українські виробники тест-систем для виявлення коронавірусу уже найближчим часом вийдуть на серійне виробництво. Окрім того, він зазначив, що наразі в Україні зареєстровано три виробники відповідних тест-систем.

Дві з них вже надали свої тест-системи для ПЛР діагностики. Їх випробовують у вірусологічних лабораторіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?