Коронавірус в Україні: на киян чекають перевірки в ТРЦ
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: на киян чекають перевірки в ТРЦ

Коронавірус в Україні: на киян чекають перевірки в ТРЦ

Відвідувачів київських торговельно-розважальних центрів можуть перевіряти на симптоми коронавірусу з четверга, 12 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За рішенням місцевої влади у закладах працюватимуть спеціальні бригади. З відповідною заявою виступив начальник ГУ Держпродспоживслужби у столиці Олег Рубан.

"У кожному торговельному центрі завтра будуть працювати бригади, які будуть доглядати людей, при необхідності проводити температурний скринінг. І якщо температура буде підвищена — рекомендувати звернутися за медичною допомогою", - зазначив він.

Рубан пояснив, орієнтуватися медики будуть виключно на візуальні ознаки, а перевірка означає перш за все температурний скринінг.

"У коронавірусної інфекції є чітка симптоматика – це кашель, температура, нежить, які проявляються візуально", - додав посадовець.

За словами першого заступника мера Миколи Поворозника, у Києві ввели не карантин, а певні обмеження для боротьби з поширенням COVID-19. У місті наявні 2,5 тисячі експрес-тестів для виявлення інфекції.

Як повідомляв ONLINE.UA, обмеження по всій країні чинні з 12 березня. Вони завершуються 3 квітня. Карантин передбачає закриття освітніх закладів, забороняє масові заходи з понад 200 учасниками, а також припинення авіасполучення з окремими країнами. Наразі не уточнюється, про які держави йдеться.

Безпосередньо у Києві скасовані масові заходи, кількість учасників яких перевищує 60.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?