Коронавірус в Україні встановив шокуючий антирекорд - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні встановив шокуючий антирекорд - що сталося

Коронавірус в Україні встановив шокуючий антирекорд - що сталося
Джерело:  online.ua

Коронавірусна епідемія в Україні продовжує вирувати й не вщухає. За підсумками попередньої доби у четвер, 27 серпня, зареєстрували новий невтішний антирекорд. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з оновленою статистикою, за попередню добу померли 49 громадян, уражених COVID-19.
Водночас вже кілька тижнів щодня підтверджують близько 2 тисяч нових діагнозів, інколи ця кількість перевищує згадану цифру.

Станом на ранок 27 серпня по всій Україні від початку пандемії виявили 112 059 випадків коронавірусу. Кількість смертей збільшилася до 2 403, а кількість людей, що одужали — до 54 217.

"Станом на ранок 27 серпня 2020 року до Центру надійшло 2 521 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 171 811 повідомлень про підозру на COVID-19... Проведено 1 472 736 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужало 763 пацієнти", - зауважили в МОЗ.

Нагадаємо, напередодні уряд пролонгував чинність карантину в Україні, він завершувався 31 серпня. Наразі нові терміни продовжені до 31 жовтня. Це говорить про те, що навіть місцеві вибори проходитимуть в умовах епідемічних обмежень та за низкою спеціально розроблених Центрвиборчкомом правил.

Також з 29 серпня в Україну не зможуть упродовж місяця в'їхати іноземці та особи без громадянства. Виключенням стануть лише ті, у кого є право на проживання чи інший особливий статус.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів готує рішення для певного посилення карантинних обмежень. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, йдеться про закриття розважальних закладів. За його словами, це пов’язано з катастрофічним поширенням COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?