Коронавірус вдарив по Україні з несподіваної сторони - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус вдарив по Україні з несподіваної сторони - що відомо

Коронавірус вдарив по Україні з несподіваної сторони - що відомо
Джерело:  online.ua

Хорватія не зможе прийняти групу українських колишніх військовослужбовців для оздоровлення через поширення нового коронавірусу Європою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter посла Києва у країні Василя Кирилича.

За його даними, хорватська сторона раніше зобов'язалася прийняти 35 ветеранів війни на Донбасі.

"Коронавірус перешкодив оздоровленню групи захисників України в Хорватії — запланований на 7 березня приїзд 35 ветеранів скасовано, але можливість не втрачено. Хорватські друзі України залишили в активі таку нагоду", - пояснив дипломат.

Офіційні відомості стверджують, що на території Хорватії підтверджені 10 випадків коронавірусу COVID-19 станом на середу, 4 березня. Цей показник — один з найнижчих серед європейських країн.

Найбільш серйозну загрозу інфекція становить для Італії, там зафіксовані понад три тисячі випадків. У сусідніх країнах ситуація менш небезпечна. Франція підтвердила 285 випадки, Німеччина - 262, Іспанія - 222. В інших державах чисельність хворих навіть не сягнула сотні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні станом на ранок у четвер, 5 березня, стало відомо про дві нові підозри нового коронавірусу. Обидва випадки сталися у Чернівецькій області, де вже підтверджено першого хворого на COVID-19 в межах країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?