В Україні підозрюють нові випадки коронавірусу - хворі госпіталізовані
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні підозрюють нові випадки коронавірусу - хворі госпіталізовані

В Україні підозрюють нові випадки коронавірусу - хворі госпіталізовані
Джерело:  online.ua

У Чернівецьку обласну клінічну лікарню госпіталізували ще двох громадян України з підозрою на китайський коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу обласної державної адміністрації.

За офіційними даними, українці нещодавно повернулися з Італії, де були з подорожжю.

"Ще двох буковинців сьогодні, 5 березня, госпіталізували до інфекційного відділення із підозрою на коронавірус", - зазначила влада.

ОДА нагадала, що в області знаходиться один українець, в якого раніше виявили коронавірус COVID-19. Він разом з дружиною подорожував італійськими регіонами.

"Чоловік із 29 лютого перебуває у обласній клінічній лікарні. Його стан покращується. Дружина не має ознак захворювання та перебуває під наглядом лікарів", - додали в адміністрації.

Загалом китайську інфекцію виявили в шістьох громадян України. Утім, п'ятеро з них перебувають за кордоном. Одна жінка — в Італії, ще чотири українців — в Японії, їх госпіталізували з круїзного лайнера Diamond Princess.

Фахівці Всесвітньої організації охорони здоров’я вважають, на Україну чекають інші випадки захворювання на COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко напередодні проінформував про появу нових підозр на коронавірус. Станом на вечір у середу, 4 березня, у країні загалом було шість підозр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?