Коронавірус виявили у начальника поліції Києва - МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус виявили у начальника поліції Києва - МВС

Коронавірус виявили у начальника поліції Києва - МВС
Джерело:  online.ua

Начальник Національної поліції Києва Андрій Крищенко отримав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію у Facebook заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

За його словами, 27 березня лікарі підтвердили інфікованість трьох полісменів та курсанта.

"Саме медики і правоохоронці, як показує трагічний досвід Італії найбільш часто стають жертвами ураження небезпечною інфекцією. В тому числі діагноз Covid-19 сьогодні встановлений, заступнику Голови Національної поліції України – начальника поліції Києва Андрія Крищенка. Його стан здоров'я є задовільним. Він продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно", - зазначив Геращенко.

Заступник голови МВС пояснив, що правоохоронці з'ясували, з ким контактували хворі. Їх проінформували про самоізоляцію та ризики захворіти.

"Між тим керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували", - додав він.

Геращенко закликав українців дотримуватися умов карантину та бути обережними.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон здав тест на коронавірусну інфекцію COVID-19 — він виявився позитивним. За його словами, вірус у нього виявили напередодні. Джонсон додав, що самоізолювався від оточення. Він збирається й надалі очолювати британський уряд, працювати у режимі відеоконференцій та боротися проти COVID-19 водночас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?