Прем'єра Великої Британії уразив COVID-19 - що відомо про його стан
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єра Великої Британії уразив COVID-19 - що відомо про його стан

Прем'єра Великої Британії уразив COVID-19 - що відомо про його стан
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон здав тест на коронавірусну інфекцію COVID-19 - він виявився позитивним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його відеозвернення, яке оприлюднене в інтернеті.

За його словами, вірус у нього виявили напередодні.

"Протягом останніх 24 годин у мене з'явилися легкі симптоми коронавірусу — температура й кашель. Я здав тест та отримав позитивний результат", - пояснив політик.

Джонсон додав, що самоізолювався від оточення. Він збирається й надалі очолювати британський уряд, працювати у режимі відеоконференцій та боротися проти COVID-19 водночас.

Нагадаємо, станом на 27 березня на планеті зафіксували понад 542 тисячі випадків нового коронавірусу — за версією системи моніторингу Університету Джона Гопкінса. З цих випадків 24 тисячі — смертельні, а ще 124 тисячі людей одужали.

Як повідомляв ONLINE.UA, фронтмен гурту Rammstein та проєкту Lindemann Тіль Ліндеманн  потрапив до лікарні у п’ятницю, 27 березня. За непідтвердженими відомостями, 57-річний співак знаходиться у відділенні інтенсивної терапії під карантином. У нього підозрюють новий коронавірус COVID-19. Стан епатажного музиканта стабільний, його життю нічого не загрожує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?