Тілль Ліндеманн потрапив у лікарню з коронавірусом - Bild
Категорія
Світ
Дата публікації

Тілль Ліндеманн потрапив у лікарню з коронавірусом - Bild

Тілль Ліндеманн потрапив у лікарню з коронавірусом - Bild
Джерело:  online.ua

Фронтмен гурту Rammstein та проєкту Lindemann Тіль Ліндеманн потрапив до лікарні у п'ятницю, 27 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецький таблоїд Bild.

За непідтвердженими відомостями, 57-річний співак знаходиться у відділенні інтенсивної терапії під карантином. У нього підозрюють новий коронавірус COVID-19.

Стан епатажного музиканта стабільний, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, станом на 27 березня система моніторингу Університету Джона Гопкінса зафіксували 542 тисячі випадків COVID-19 у світі. З цієї кількості смертельних — понад 24 тисячі.

Безпосередньо на території України інфекція перевалила за позначку у 200 хворих. Коронавірус спровокував 5 смертей.

Пандемія почалася у січні з китайського міста Ухань. Вона поширилася країною та швидко вийшла за її межі. Окрім КНР найбільш "гарячими" локаціями стали Італія, Іспанія, США, Іран, Південна Корея.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній генеральний секретар НАТО Франсіско Хав’єр Солана де Мадаріага зважився на неочікуване зізнання — він розповів, що заразився коронавірусом та наразі знаходиться у лікарні "Рамон і Каджал" в Мадриді. Відомий політик наголосив, що був шокований смертельним впливом пандемії та пообіцяв усім, що буде намагатися впоратися з інфекцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?