Я шокований - відомий політик заразився коронавірусом
Категорія
Світ
Дата публікації

Я шокований - відомий політик заразився коронавірусом

Я шокований - відомий політик заразився коронавірусом
Джерело:  online.ua

Колишній генеральний секретар НАТО Франсіско Хав'єр Солана де Мадаріага зважився на неочікуване зізнання - він розповів, що заразився коронавірусом та наразі знаходиться у лікарні "Рамон і Каджал" в Мадриді. Відомий політик наголосив, що був шокований смертельним впливом пандемії та пообіцяв усім, що буде намагатися впоратися з інфекцією. З ексгенсеком Альянсу провели коротку розмову журналісти видання Еl Рais, передає ONLINE.UA.

"Я маю надію, що я подолаю це. Це дуже впертий вірус. Зусилля, які докладають медичні працівники у всіх закладах, вражають. Рівень турботи та відданості дуже зворушливі", - заявив Хав'єр Солана.

Журналістам вдалося дізнатися, що колишнього генсека НАТО госпіталізували 10 днів тому. Наразі відомо, що у 77-річного Солани один із найсерйозніших випадків вірусу серед іспанського політичного класу. Відомий політик перебував у відділенні інтенсивної терапії.

"Солана бореться з коронавірусом на самоті, його відвідують лише медики. Ізоляція, якої мусять дотримуватися пацієнти з Covid-19, є свого роду подвійним тягарем. Солана наразі читає спогади Вінстона Черчілля, записує нотатки та слухає музику в лікарняній палаті", - розповідає видання.

Колишній очільник Альянсу зізнався, що був шокований смертельним впливом пандемії коронавірусу і закликав перемогти вірус колективно.

"Це конфлікт проти ворога, якого неможливо побачити, і він має силу поширювати своє зло з дуже швидкою швидкістю. Ми повинні перемогти це колективно", - наголосив він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат Микита Потураєв, який представляє  у парламенті фракцію "Слуга народу", припустив загибель своїх колег під час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?