У Раді припустили смерть нардепів через коронавірус — шокуюча заява парламентаря
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді припустили смерть нардепів через коронавірус — шокуюча заява парламентаря

У Раді припустили смерть нардепів через коронавірус — шокуюча заява парламентаря
Джерело:  online.ua

Народний депутат Микита Потураєв, який представляє у парламенті фракцію "Слуга народу", припустив загибель своїх колег під час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, у разі непередбачуваної смерті у Верховній Раді почнуть працювати наступні за партійними списками обранці.

"Ну перехворіємо. Що там хворіти, Господи? Повернемося до праці. Ну, хтось, можливо, помре. У всіх списки є. Список зсунеться, хтось прийде новий", - зазначив Потураєв.

Напередодні стало відомо, що коронавірус виявили у народного обранця Сергія Шахова, який входить до складу парламентської групи "Довіра". Потураєв додав, що усі колеги інфікованого пройшли тести на COVID-19, кожен був негативним.

Станом на 20 березня в Україні зареєстрували 29 випадків коронавірусу. Три особи померли. Загалом у світі випадків понад 209 тисяч, а кількість жертв наближається до 9 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко виступив з важливою заявою — він пообіцяв усім громадянам України, що ситуація з наявністю засобів індивідуального захисту у медзакладах і аптеках покращиться за 3-4 дні. Він визнав, що був певний дефіцит, однак тепер українська влада зробить все можливе, аби українці отримали змогу якісно захистити себе та своїх рідних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?