Коронавірус знову наблизився до команди Зеленського - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус знову наблизився до команди Зеленського - що відомо

Коронавірус знову наблизився до команди Зеленського - що відомо
Джерело:  online.ua

19 липня у відомого журналіста Юрія Бутусова діагностували коронавірус. За кілька днів до цього він брав участь в програмі "Право на владу" на телеканалі "1 + 1", де контактував з багатьма політиками, в тому числі з команди президента Володимира Зеленського. Про свій діагноз Бутусов повідомив в соцмережі. На його пост вже відреагувала, зокрема, співголова фракції партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко, яка разом з главою політичної партії "Слуга Народу" Олександром Корнієнко сиділа поруч з журналістом під час програми, передає ONLINE.UA.

Юрій Бутусов, у якого підтвердили коронавірус в лабораторії, розповів, що відчуває себе нормально. З симптомів захворювання у нього тільки невисока температура тіла, яка піднімається до 37,2 градусів, а також невелика ломота в суглобах.

"Якби не епідемія, я міг би і не звернути уваги, проте в такому випадку краще не зволікати з тестуванням. Його роблять дуже швидко, це не створює великих незручностей", - розповів журналіст.

На його повідомлення звернула увагу колишня заступниця спікера Верховної Ради і депутатка України Ірина Геращенко. У коментарях до посту журналіста вона написала, що теж перевіриться на наявність COVID-19.

"Одужуй! Дякую, що написав. Сиділи поряд на останньому "Праві на владу", перевірюся", - написала Геращенко.

Як відомо, в студії телеканалу разом з Бутусовим, Геращенко і Корнієнко перебували спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, народний депутат від фракції партії "Слуга народу" Олександр Дубинський, глава партії і фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя "Юрій Бойко, глава політичної партії і член депутатської групи" За майбутнє "Ігор Палиця.

Нагадаємо, в Україні загальна кількість хворих COVID-19 досягає вже 58842 осіб, з них 731 випадок зараження діагностували за останню добу. Вже 1485 людей померли через ускладнення, викликаних коронавірусною хворобою. При цьому 30879 українців змогли перемогти коронавірус - повторне лабораторне дослідження не виявило COVID-19 в їх організмі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в період гострої фази пандемії коронавіруса в Україні приблизно 10 - 15 народних депутатів перехворіли коронавірусом. Такі дані раніше приводив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?