Корпорація Huawei планує поборотися з Google, використавши розумні окуляри
Категорія
Технології
Дата публікації

Корпорація Huawei планує поборотися з Google, використавши розумні окуляри

Корпорація Huawei планує поборотися з Google, використавши розумні окуляри

Корпорація Huawei представила світові свою останню розробку - розумні окуляри EyeWear. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію УНІАН.

За інформацією китайського виробника техніки, девайс буде працювати у парі зі смартфоном Mate X. Відомо, що автономно він не функціонує. Для цього потрібно підтримувати увімкненим Bluetooth.

EyeWear здібні повноцінно працювати на відстані у 50 метрів. Завдяки водонепроникному корпусі, девайсу не завадить навіть метрова глибина, де той зможе "вижити" протягом 30 хвилин.

Окрім того, розумні окуляри мають два мікрофони. Перший необхідний для телефонних розмов, а інший - щоб робити голосові замітки. Права та ліва дуги мають динаміки.

Розробник пояснив, що завдяки EyeWear також можна слухати музику. Керувати ними можна завдяки сенсорним жестам. Пристрій не має жодної кнопки. Подвійний стукіт по дужці активує голосового помічника. Той відповідає на запитання.

Зараз девайс доступний на території Китаю. Користувачі можуть вибрати один з чотирьох кольорів. Два мають затемнені лінзи, а інші два - звичайні.

Нагадаємо, що останнього разу світ бачив подібні девайси у 2013-2015 роках за розробкою Google. Цей проєкт не був завершений та ніколи не надійшов до мас.

Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соціальних мереж невтішно прокоментували зовнішній вигляд нової лінійки смартфонів від корпорації Apple. Потрійну камеру iPhone 11 звинуватили у здатності викликати приступ трипофобії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?