Перші скарги на iPhone 11: камера нового телефону може спровокувати фобiю
Категорія
Технології
Дата публікації

Перші скарги на iPhone 11: камера нового телефону може спровокувати фобiю

Перші скарги на iPhone 11: камера нового телефону може спровокувати фобiю
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж заявили про небезпеку нових iPhone 11 через зовнішній вигляд камер девайсу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Йдеться про можливі приступи так званої трипофобії. Це пов'язане з розміщенням об'єктивів, які нагадують бджолині стільники.

Нагадаємо, представники Apple похизувалися камерами смартфону у 12 мегапікселів. Їх три, бо перша - головна, друга - ширококутна, а остання має функції додаткової. Камери працюють синхронно, роблячи одразу 9 світлин. Технологія комбінує ці кадри задля найкращої якості.

Трипофобія - це страх перед дрібними комбінованими отворами. У людей з відповідною боязню реакцію можуть викликати згадані стільники, сітка отворів у квітах та рослинах тощо.

Цю фобію не визнала Американська психіатрична асоціація, проте деякі люди говорять, що дійсно відчувають тремтіння, нудоту, дискомфорт під час погляду на певні явища.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Apple створили спеціальне зашифроване послання для користувачів. Під час офіційної презентації нових продуктів показали відеоролик, у якому промайнув так званий синій "екран смерті" з ОС Windows. Наполегливі глядачі розгадали навіть двійковий код, що був продемонстрований.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?