Кортеж Зеленського потрапив у ДТП - перші подробиці та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП - перші подробиці та відео

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП - перші подробиці та відео
Джерело:  online.ua

Автомобіль особового складу Управління державної охорони України потрапив у ДТП, коли повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві. Вказано, що аварія сталася 14 липня, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Управління держохорони України.

 "Автомобіля президента України серед машин, які потрапили в ДТП, не було. Крім мікроавтобуса Volkswagen Transporter у ДТП потрапили ще два автомобіля, які рухалися у попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.

На щастя, жертв внаслідок інциденту немає, на місці ДТП працюють правоохоронні органи.

В Управлінні держохорони заявили також, що штат УДО України "укомплектований достатньою кількістю водіїв, а їхній графік роботи й відпочинку відповідає вимогам чинного законодавства України".

Також зазначається, що аварія сталася між н.п. Василівка та Мелітополем.

"Колона, що перевозила дітей, потрапила у ДТП. Причина - олені, що обганяли колону. Усі живі. ... Причиною (ДТП - ред.) стала друга "колона" з Харкова у складі "мультівену" та двох "Туарегів" охорони".

Офіційних повідомлень про ДТП у прес-службі президента та обласного управління Нацполіції наразі немає.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, український водій став героєм польських ЗМІ  після того, як стало відомо, що він врятував кількох людей з палаючих автомобілів у масштабній ДТП біля Щецина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?