Українець став героєм польських ЗМІ після порятунку людей у масштабній ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Українець став героєм польських ЗМІ після порятунку людей у масштабній ДТП

Українець став героєм польських ЗМІ після порятунку людей у масштабній ДТП
Джерело:  online.ua

Український водій став героєм польських ЗМІ після того, як стало відомо, що він врятував кількох людей з палаючих автомобілів у масштабній ДТП біля Щецина. За інформацією ONLINE.UA, в результаті вчорашньої аварії на польській автостраді А6 загинуло 6 людей та ще 16 отримали поранення. ДТП біля Щецина стала однією з найбільш кривавих за останні роки в Польщі.

Як повідомляє « Радіо Щецин », українець зумів визволити кількох людей з автомобілів, які спалахнули після того, як потрапили у ДТП. Аварія за участі шести легковиків і однієї вантажівки сталася в неділю, 10 червня, приблизно о 13:00 за місцевим часом. Після зіткнення автомобілі загорілися.

За словами українського водія Андрія (польські ЗМІ не повідомляють його прізвища), він їхав вантажівкою і побачив, як інший вантажний автомобіль, що їхав попереду, почав раптово гальмувати. Далі він почув сильний гуркіт і побачив полум’я. В цей момент вантажівка водія, що їхав попереду, почала таранити легкові автомобілі, які стояли в цей час у заторі.

Андрій зупинив свій автомобіль, взяв вогнегасник і кинувся на допомогу.

«Мені вдалося витягнути жінку і дітей, але я не міг врятувати чоловіка», – розповів водій.

Коли вогнегасник перестав працювати, український водій повернувся до своєї вантажівки і взяв дві каністри з водою для гасіння вогню, але, за його словами, це не допомогло, оскільки вогонь вже був занадто великий.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, скільки українців працює у Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?