Космонавти РФ розгорнули на орбіті прапори "ЛДНР"
Категорія
Україна
Дата публікації

Космонавти РФ розгорнули на орбіті прапори "ЛДНР"

Космонавти РФ розгорнули на орбіті прапори "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

4 липня російські космонавти на Міжнародній космічній станції публічно підтримали повномасштабну агресивну війну Росії проти України. Вони розгорнули на орбіті різноколіроні шматки тканини розміром близько 1х1,5 м, які окупанти називають "прапорами ДНР та ЛНР" (створені Кремлем на Донбасі та заборонені в Україні терористичні організації - ред.).

Джерело: сайт Роскосмосу

Російські космонавти розгорнули "прапори ЛДНР" на орбіті

Заяви з новими світлинами із орбіти Роскосмос присвятив захопленню російськими загарбниками майже всієї території Луганської області після відходу Сил оборони від Лисичанська. Цю територію пропаганда Росії називає "Луганською народною республікою".

Російські космонавти на орбіті з прапором "ЛНР" (Фото — roscosmos.ru)

"Святкуємо і на Землі, і в космосі", – написали в Роскосмосі, який очолює українофоб Дмитро Рогозін, що регулярно загрожує Заходу ядерним ударом.

Ба більше, 3 липня російська влада вже встигла назвати "Днем звільнення Луганської народної республіки", хоча бої там дося тривають.

Ба більше, російські солдати кинулися вітати ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника з "новим Днем Великої Перемоги".

Це довгоочікуваний день, на якого жителі окупованих районів Луганської області чекали вісім років. Ми впевнені, що 3 липня 2022 року назавжди увійде в історію республіки. Громадяни союзної Донецької Народної Республіки, чекайте! - цинічно написали представники Роскосмосу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?